ARTISTRY HYDRA-V™ gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas

ARTISTRY HYDRA-V™ gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas (117649)
ARTISTRY HYDRA-V™ gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas (117649)
ARTISTRY HYDRA-V™
117649
15 ml

Mažina akių paburkimą ir tamsius ratilus po akimis ir žymiai pagerina hidrataciją. 

“ARTISTRY HYDRA-V” gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas - tai intensyviai įsotinantis vandeniu neriebus gelio pavidalo kremas, kuris iš karto atgaivina ir suteikia ilgalaikį drėkinimą aplink akis. Šis gelio pavidalo kremas yra lengvas ir šilkinis, o tai reiškia, kad greitai įsigeria ir gali greitai ir efektyviai įsotinti odą vandeniu.“ARTISTRY HYDRA-V” gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas, kuris tinka visiems odos tipams, gali būti naudojamas pagal poreikį visą dieną, kai reikia, pagerindamas hidrataciją bet kur ir bet kada. 

Charakteristika

Akys ir oda aplink jas yra geriausias mūsų bendros savijautos požymis. “ARTISTRY” “HYDRA-V” gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas šią vietą intensyviai įsotina vandeniu ir oda tampa gyvybingesnė, elastingesnė, be tamsių ratilų ir nepaburkusi. Dėl lengvos, šilkinės gelio pavidalo kremo konsistencijos kremas greitai įsigeria ir turi greitą teigiamą poveikį. “ARTISTRY” “HYDRA-V” gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas buvo sukurtas siekiant palengvinti ir dėl odos išsausėjimo atsirandantį diskomfortą, o tai reiškia, kad pagalba šiai svarbiai ir jautriai vietai yra visada po ranka.  

Privalumai

  • Iš karto padidėjęs hidratacijos lygis ir pagerėjusi išvaizda. Užtenka panaudoti vieną kartą ir hidratacijos lygis padidėja 67 %.
  • Vos vieną kartą panaudojusios “ARTISTRY” “HYDRA-V” gaivinantį paakių gelio pavidalo kremą, pastebėsite, kad paakių sritis tapo skaistesnė, o akys atrodo plačiai atmerktos.
  • Nepertraukiama hidratacija. Teigiamas poveikis ištisas 24 valandas, oda tampa ir atrodo elastingesnė ir lygesnė. Jeigu reikia papildomos hidratacijos visą dieną, “ARTISTRY” “HYDRA-V” gaivinantį paakių gelio pavidalo kremą galima pagal poreikį naudoti ir netgi nenuvalius makiažo.
  • Sumažina diskomfortą ir padeda pašalinti trūkumus. “ARTISTRY” “HYDRA-V” gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas palengvina dėl odos išsausėjimo atsirandantį diskomfortą ir sumažina paburkimą ir tamsių ratilų atsiradimą po akimis, o šios jautrios vietos oda tampa nuraminta ir atrodo sveika, elastinga ir gyvybinga.
  • Plačiai išbandytas. “ARTISTRY” “HYDRA-V” gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas buvo alergologiškai, dermatologiškai ir oftalmologiškai išbandytas.
  • Universalus ir saugus,“ARTISTRY” “HYDRA-V” gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas tinka visiems odos tipams, taip pat ir jautriai odai, ir yra netgi saugus nešiojantiesiems kontaktinius lęšius. 

Komponentai

Dėl išskirtinėje “ARTISTRY” “HYDRA-V” liposomų tiekimo sistemoje esančio Norvegijos fiordų vandens oda gali iš karto pajusti teigiamą labai veiksmingų drėkinamųjų ingredientų poveikį. Jis užtikrina greitą odos išvaizdos pagerėjimą, o tada specialūs ingredientai – natrio hialuronatas ir mūsų drėkinančiosios liposomos – veikdami kartu padeda išlaikyti drėgmę, todėl poveikis odai gali būti jaučiamas ir matomas iki 24 valandų. “ARTISTRY” “HYDRA-V” gaivinančio paakių gelio pavidalo kremo sudėtyje taip pat yra sėmenų ir saldišaknės ekstrakto mišinys, kuris palengvina dėl odos išsausėjimo atsirandantį diskomfortą, o azijinės centelės ir karčiųjų apelsinų ekstraktas stiprina gležną odą aplink akis.

Siūlomas naudojimo būdas

Iš pakuotės ant pirštų ar į delną įspauskite žirnio dydžio produkto kiekį. Tada pirštų galais lengvais prisilietimais tepkite kremą palei akiduobes po ir aplink akis. Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Jei norite pagyvinti pavargusias akis, “ARTISTRY HYDRA-V” gaivinančiu paakių gelio pavidalo kremu dienos metu galite pasitepti ir pakartotinai. Jeigu tepate ant makiažo, švelniai uždėkite mažą kiekį toje pačioje vietoje ir leiskite natūraliai įsigerti.




Kaip nusipirkti?

Džiugu, kad domitės AMWAY produkcija, kurią įsigyti galite oficialiame kompanijos puslapyje amway-lithuania.com.

Pasirinkite jums tinkamiausią būdą:

Pasirinkite jums tinkamiausią pirkimo būdą:

Registruotas klientas

Registracija: nemokama

Kuo Jums tai naudinga:

  • Nemokama registracija
  • Specialios akcijos lojaliems klientams
  • Nemokamas pristatymas, kai užsakymo suma 49 eurų ir daugiau
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 49 €)

* Pasiūlymas KLIENTUI

Registruotiems klientams dovanojame 10 € vertės vienkartinį dovanų kuponą  AMWAY prekėms įsigyti, Kuponą galima panaudoti, kai minimali užsakymo suma 50 €. Kuponai galioja iki 28 mėnesio dienos

10 euru kuponas

Norite gauti kuponą? Susisiekite su mumis.

Daugiau informacijos

Narys+ Populiariausias

Kainodara: Didmeninė kaina

Registracija: 10,80 €

Kuo Jums tai naudinga:

  • Įsigykite kokybiškus kasdienio naudojimo produktus greitai ir patogiai 24/7
  • Papildomo uždarbio galimybė žemos rizikos, žemų kaštų verslo modeliu
  • Atrasite geresnį darbo ir asmeninio gyvenimo balansą
  • Galite rinktis, ar skirti šiam verslui visą, ar dalį dienos
  • Visokeriopa rėmėjų pagalba, mokymo įrankiai ir programėlės
  • Išplėskite savo klientų bazę pasiūlydami jiems patogų on-line apsipirkimą
  • Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 72 €
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 72 €) 

Naujai besiregistruojančiam Nariui+ AMWAY kompanija siūlo startines nuolaidas, pateikus pirmą užsakymą per 10 dienų nuo registracijos:

  • Nemokamą registraciją, jeigu užsakymas pasieks 100 PV (apie 200 €) arba daugiau.
  • 15% nuolaidą užsakymams nuo 200 iki 300 PV – papildomai prie nemokamos registracijos.
  • Dovanų kuponus kito mėnesio užsakymams.

Daugiau informacijos

Jei jau esate registruoti ir tiesiog norite pažiūrėti produktą, .