NUTRILITE™ Plant Protein/Augaliniai proteinai

NUTRILITE™ Plant Protein/Augaliniai proteinai (110415)
NUTRILITE™ Plant Protein/Augaliniai proteinai (110415)
NUTRILITE™
110415
450 gr

Maisto papildas, aprūpinantis organizmą natūraliais baltymais.

NUTRILITE All Plant Protein papildas aprūpina augalų pagrindo baltymu iš sojos, kviečių ir žirnių miltelių forma.

Organizmas nekaupia baltymų pertekliaus, todėl kasdienis baltymų vartojimas yra būtinas siekiant užtikrinti, kad organizmas išlaikytų pakankamus kiekius gyvybinių funkcijų stiprinimui. All Plant Protein papildas aprūpina aukštos kokybės baltymais, suteikdamas subalansuotus devynių svarbiausių amino rūgščių kiekius.

Vos viena 10 g. porcija aprūpina 8 g. baltymų. Derinant kartu su subalansuota dieta ir sveiku gyvenimo būdu, šis produktas yra geriau subalansuota alternatyva lyginant su tradiciniais baltymų šaltiniais, tokias kaip raudona mėsa, sūris, kiaušiniai ir nenugriebtas pienas.

Charakteristika

  • All Plant Protein aprūpina natūraliais ir liesais baltymais.
  • All Plant Protein Powder aprūpina aukštos kokybės baltymais, suteikdamas subalansuotus devynių svarbiausių amino rūgščių kiekius.
  • Viena 10 g. All Plant Protein porcija aprūpina 8 g. baltymų ir yra sveika alternatyva lyginant su tradiciniais baltymų šaltiniais, tokias kaip raudona mėsa, sūris, kiaušiniai ir nenugriebtas pienas.
  • Sudedamosios dalys gaunamos iš natūralių baltymų šaltinių: sojos, kviečių ir žirnių.
  • Gali būti dedamas į maisto produktus ir gėrimus nepaveikiant skonio.
  • Be dirbtinių spalvų, skonių ir konservantų.

Sudedamosios dalys

VIDUTINIS KIEKIS PORCIJOJE (10 g) 100 g
Energinė vertė 170KJ/40Kcal 1700KJ/400Kcal
Riebalai 0,48 g 4,8 g
 Iš kurių sociųjų riebalų rūgšcių 0,06 g 0,6 g
Angliavandeniai 0,32 g 3,2 g
 Iš kurių cukrų 0 g 0 g
Baltymai 8 g 80 g
Druska 0,23 g 2,3 g
Esminės amino rūgštys    
Izoleucinas 390 mg 3900 mg
Leucinas 660 mg 6600 mg
Lizinas 510 mg 5100 mg
Metioninas ir cisteinas 220 mg 2200 mg
Fenilalaninas ir tirozinas 750 mg 7500 mg
Treoninas 310 mg 3100 mg
Triptofanas 120 mg 1200 mg
Valinas 400 mg 4000 mg
Histidinas 210 mg 2100 mg

Sudedamosios dalyssojų proteinas (81%), kviečių proteinas (10%), žirnių proteinas (7,5%), emulsiklis (sojų lecitinas), lipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas).

Siūlomas naudojimo būdas

  • Tiems, kurie nesuvartoja pakankamų pieno, mėsos, sūrio ir kitų maisto produktų, turinčių daug baltymų. kiekių.
  • Daug sportuojantiems.
  • Tiems, kurie savo dietoje rūpinasi kalorijomis ir riebalais.
  • Tiems, kurie praleidžia valgius, valgo mažas porcijas ar jaučia, kad jiems reikėtų papildomo baltymų kiekio dietoje.
  • Vaikams (vyresniems negu 3 metų), paaugliams, pagyvenusio amžiaus žmonėms, nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims, kai reikia papildomo baltymų kiekio.

Svarbi įvairiapusė ir subalansuota  mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Rekomenduojama dozė

Pagal poreikį, įdėkite 1 samtelį (apie 10 g.) miltelių į pieną ar kitus gėrimus kartą per dieną arba keletą kartų per dieną. 1 minutę maišykite arba plakite sandariai uždarytame indelyje. Taip pat galima apibarstyto dribsnius, sriubas, salotas ar kitus maisto produktus.

Patarimai

Pakuotę laikyti sandariai uždarytą, mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nerekomenduojama jaunesniems negu 3 metų vaikams be gydytojo konsultacijos prieš vartojimą. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Kas yra baltymas?

Baltymas – tai organizmo statybinė medžiaga ir raumenų bei kaulų pagrindas. Organizmas nekaupia baltymų pertekliaus, todėl svarbu kasdien vartoti baltymus norint išlikti stipriems ir sveikiems.

Kas sudaro baltymą?

Baltymą sudaro skirtinga tvarka išsidėsčiusios aminorūgštys. Kaip traukinys turi daug vienas prie kito prijungtų vagonų, taip ir baltymas yra tarsi traukinys, kurį sudaro aminorūgštys. Žmogaus organizme yra tūkstančiai baltymų, kuriuos sudaro 20 skirtingų amino rūgščių, iš kurių 9 nėra sintezuojamos / gaminamos žmogaus organizme. Šios devynios yra vadinamos nepakeičiamomis amino rūgštimis ir yra gaunamos su maistu. Mitybos šaltinis, kuriame yra visų 9 nepakeičiamų amino rūgščių, yra laikomas pilnu ir stiprinančiu organizmo baltymų pagrindą.

Koks yra organizmo baltymų vaidmuo?

Baltymai sudaro, stiprina ir atkuria organizmo ląsteles.

Kam reikia baltymų?

Visiems – nuo nevalgių vaikų, nesveiką maistą valgančių paauglių iki aktyvių žmonių bei senjorų.

Koks yra organizmo baltymų poreikis?

Žmogui reikia ne mažiau kaip 830 mg baltymų vienam kilogramui kūno masės, t.y., apie 50 g baltymų per dieną 60 kg sveriančiam žmogui.

• Kūdikiams, vaikams ir paaugliams reikia 830–1310 g vienam kūno masės kilogramui per dieną, atsižvelgiant į amžių.

• Suaugusiems (įskaitant vyresnio amžiaus žmones) – 830 mg vienam kūno masės kilogramui per dieną.

Nuor.: https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209

Kokie požymiai rodo, kad organizmui trūksta baltymų?

Baltymų trūkumo požymiai:

• dažnas sirgimas,

• dažnas nuovargio jausmas,

• negalėjimas susikaupti.

Ar reikia vartoti baltymų papildus?

Organizmas nekaupia baltymų pertekliaus, todėl svarbu kasdien vartoti baltymus norint išlikti stipriems ir sveikiems. Jei dėl greito gyvenimo tempo su maistu negaunamas pakankamas baltymų kiekis, sumažėja energijos lygis ir pablogėja gyvenimo kokybė.

Valgau daug mėsos. Ar man reikia vartoti baltymų papildus?

Vidutiniškai žmogui, sveriančiam apie 60 kg, reikia apie 50 g baltymų per dieną. Daugelis mano, kad gyvūninės kilmės produktai yra pagrindinis baltymų šaltinis. Kai kurie gyvūninės kilmės produktai turi daug baltymų, tačiau su jais galima gauti ir nepageidaujamų priedų, pvz., CHOLESTEROLIO, SOČIŲJŲ RIEBALŲ, PERTEKLINIŲ KALORIJŲ ir DRUSKŲ. Norėdami išvengti ar sumažinti šių nepageidaujamų priedų poveikį, turėtumėte papildyti savo kasdienę mitybą NUTRILITE All Plant Protein milteliais.

Esu vegetaras, valgau daug žalumynų ir daigų. Ar reikėtų vartoti ir baltymų papildus?

Augalai, pvz., daigai ir ankštiniai augalai, yra puikus baltymų šaltinis. Jie turi būti vartojami kartu, kad gautumėte visas nepakeičiamas 9 amino rūgštis, kurių reikia organizmui. Jei norite praturtinti savo kasdienę mitybą baltymais, reikėtų vartoti jų papildus. Nuor.: J Sports Sci Med. 2004 m. rugs.; 3(3): 118–130.

Mano paauglys sūnus valgo daug nesveiko maisto. Ar jam gali trūkti baltymų?

Daugeliui paauglių patinka nesveikas maistas, kuris užpildo organizmą tuščiomis kalorijomis. Valgydami tokį maistą, gauname didžiulį kiekį angliavandenių bei riebalų ir tik nedidelį kiekį baltymų ir vitaminų. Paauglystė yra ypatingas amžius, kai reikalingas didžiulis baltymų kiekis, kad vaikas galėtų bręsti ir augti. Todėl paaugliai turėtų vartoti daug kokybiškų baltymų, kad jų organizmas nestokotų. Nuor.: Pediatr Ann. 1999 m. vasaris ;28(2):107-11.

Kokie gali būti augalinių baltymų tipai?

Augalinių baltymų tipai pagal jų šaltinį:

• grūdiniai baltymai, pvz., kviečiai

• ankštinių augalų baltymai, pvz., soja

• augaliniai baltymai, pvz., žirniai

Ar augalinės kilmės baltymai yra naudingesni nei gyvūninės kilmės?

Gyvūninės kilmės baltymai aprūpina visomis nepakeičiamomis amino rūgštimis, tačiau su jais gaunama ir nepageidaujamų priedų, pvz., sočiųjų riebalų, cholesterolio, perteklinių kalorijų ir druskos. Gyvūninės kilmės baltymai gali padėti sumažinti šių nepageidaujamų / nesveikų priedų pasisavinimą. Be to, augalinės kilmės baltyminė dieta stiprina sveikatą, pvz., sumažina cholesterolio kiekį kraujyje ir sveikatos problemų ateityje riziką. Nuor.: Exp Ther Med. 2016 m. gegužė; 11(5): 1545-1549.

Ar baltymai reikalingi kaulams?

Baltymai sudaro apie 50 proc. kaulų tūrio ir apie trečdalį jų masės. Kaulų ląstelės yra nuolat atkuriamos, todėl baltymai reikalingi, kad būtų išlaikyta ir sustiprinta jų struktūra.

Kuo skiriasi pieno ir augaliniai baltymai?

Pieno baltymas yra dviejų tipų: kazeinas ir išrūgos. Tai yra puikus baltymų šaltinis, tačiau yra žmonių, kurie netoleruoja pieno baltymo.

Kita vertus, augalinės kilmės baltymai gali aprūpinti visomis devyniomis amino rūgštimis, juos kartu subalansuotai derinant su ankštinių augalų, augaliniais ir grūdų baltymais. Nuor.: Postepy Dermatol Alergol. 2013 m. balandis; 30(2): 113-116.

Ar veganams ir vegetarams reikia papildomai vartoti baltymus?

Veganai ir vegetarai gauna didžiąją baltymų dalį iš augalinių šaltinių. Baltymai, gaunami iš augalinių šaltinių, paprastai neturi vienos ar dviejų nepakeičiamų amino rūgščių. Todėl norint gauti baltymų iš augalinių šaltinių, reikia suvalgyti didžiulį kiekį vairių daržovių, vaisių, grūdų, ankštinių augalų, kad būtų užtikrintas reikiamas visų amino rūgščių kiekis organizme. Mitybą galima praturtinti ir baltymų papildais. Nuor.: J Sports Sci Med. 2004 m. rugs.; 3(3): 118–130.

Ar NUTRILITE ALL Plant Protein preparatas yra pilnas baltymas?

NUTRILITE All Plant Protein – tai subalansuotas baltymų derinys, kurį sudaro trys augalinės kilmės šaltiniai: grūdai (kviečių izoliatas), ankštiniai augalai (sojų izoliatas) ir daržovės (žirnių izoliatas), kurie aprūpina organizmą visomis devyniomis nepakeičiamomis amino rūgštimis. Tai pilnas baltymų šaltinis, kadangi jame yra pakankamas visų amino rūgščių kiekis, atitinkantis PSO nustatytus standartus.

Kuo naudingas NUTRILITE All Plant Protein preparatas?

• Visų 9 nepakeičiamų aminorūgščių šaltinis

• Mažiau nei 0,5 g riebalų ir 8 g aukštos kokybės baltymų vienoje porcijoje

• Augalinės kilmės, todėl tinka veganams ir vegetariams

• Lengvai virškinamas, be laktozės

Nuo kokio amžiaus galima pradėti vartoti NUTRILITE All Plant Protein papildus?

Nuo 3 metų. All Plant Protein nerekomenduojama vartoti iki trejų metų amžiaus vaikams prieš tai nepasikonsultavus su gydytoju.

Kaip NUTRILITE All Plant Protein gali papildyti kasdieninę mitybą?

NUTRILITE All Plant Protein milteliai yra neutralaus skonio, todėl gali būti įvairiai vartojami kasdieninėje mityboje:

• įdedant produkto miltelių į pyrago ar blynų tešlą

• praturtinant jais pieno kokteilius ar glotnučius

• įmaišant miltelių į tešlą

• paskaninant sriubas ir kitus šiltus gėrimus

• pabarstant miltelių į košes, vaisius ar pudingus

Ar produktas yra jautrus karščiui? Ar galiu jį vartoti su karštu maistu ar gėrimais?

NUTRILITE All Plant Protein produktą galima vartoti kartu su maistu ir gėrimais pagal skonį bei tekstūrą. Sumaišius NUTRILITE All Plant Protein su šiltais ar karštais skysčiais, jo naudingosios savybės nepasikeičia.

Ar NUTRILITE All Plant Protein yra sertifikuotas kaip košerinis ir halal preparatas?

Formulė sukurta laikantis griežtų košerinių ir halal produktams keliamų reikalavimų. Produktą gali vartoti košerinio ir halal maisto vartotojai, tačiau jis nėra sertifikuotas pagal šiuos reikalavimus.

Ar NUTRILITE All Plant Protein sudėtyje nėra glitimo?

Produkto sudėtyje yra kviečių baltymo, todėl jį gali vartoti net ir tie, kurie netoleruoja glitimo.

Ar NUTRILITE All Plant Protein sudėtyje yra laktozės?

Ne, Nutrilite All Plant Protein sudėtyje nėra laktozės.

Ar NUTRILITE All Plant Protein gali vartoti vegetarai ir veganai?

Taip, Nutrilite All Plant Protein gali vartoti vegetarai ir veganai.

Gamintojas: Access Business Group LLC, Buena Park, CA 90621, JAV.

Platintojas: AMWAY Polska Sp.z.o. Ul. Pulawska 366a, 02-819 Varšuva, Lenkija.




Kaip nusipirkti?

Džiugu, kad domitės AMWAY produkcija, kurią įsigyti galite oficialiame kompanijos puslapyje amway-lithuania.com.

Pasirinkite jums tinkamiausią būdą:

Pasirinkite jums tinkamiausią pirkimo būdą:

Registruotas klientas

Registracija: nemokama

Kuo Jums tai naudinga:

  • Nemokama registracija
  • Specialios akcijos lojaliems klientams
  • Nemokamas pristatymas, kai užsakymo suma 49 eurų ir daugiau
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 49 €)

* Pasiūlymas KLIENTUI

Narys+ Populiariausias

Kainodara: Didmeninė kaina

Registracija: 10,80 €

Kuo Jums tai naudinga:

  • Įsigykite kokybiškus kasdienio naudojimo produktus greitai ir patogiai 24/7
  • Papildomo uždarbio galimybė žemos rizikos, žemų kaštų verslo modeliu
  • Atrasite geresnį darbo ir asmeninio gyvenimo balansą
  • Galite rinktis, ar skirti šiam verslui visą, ar dalį dienos
  • Visokeriopa rėmėjų pagalba, mokymo įrankiai ir programėlės
  • Išplėskite savo klientų bazę pasiūlydami jiems patogų on-line apsipirkimą
  • Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 72 €
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 72 €) 

Naujai besiregistruojančiam Nariui+ Amway kompanija siūlo startines nuolaidas, pateikus pirmą užsakymą per 10 dienų nuo registracijos:

  • Nemokamą registraciją, jeigu užsakymas pasieks 100 PV (apie 200 €) arba daugiau.
  • 15% nuolaidą užsakymams nuo 200 iki 300 PV – papildomai prie nemokamos registracijos.
  • Dovanų kuponus kito mėnesio užsakymams.

Jei jau esate registruoti ir tiesiog norite pažiūrėti produktą,  spauskite čia.